ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

1ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Το σχολείο μας προσπαθώντας να "αφουγκραστεί" και να αντιμετωπίσει πολλά θέματα που παρουσιάζονται στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική και χρήζουν άμεσης αλλά και ειδικής προσέγγισης, καθώς και να βοηθήσει τους γονείς στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: "Η Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση"

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δ/νση Π. Ε. Πέλλας, τη ΔΗ. Κ. Ε. Π. Α. Πέλλας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, ώρα 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης και το παρακολούθησαν εκπ/κοί της Αθμιας και της Βθμιας Εκπαίδευσης και γονείς.

Ορισμένα στιγμιότυπα παραθέτουμε παρακάτω:

Στο Προεδρείο του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου ο κ. Τσαλικίδης Νικόλαος, Δ/ντής Π.Ε. Πέλλας, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, η κ. Μαζαράκη Αικατερίνη, Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης και ο κ. Βιδάκης Χρήστος, εκπ/κός του 1ου Δημοτικού ΣΧολείου Κρύας Βρύσης.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

Τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους Σχολικούς Συμβούλους, τους εισηγητές, τους εκπαιδευτικούς Π.Ε..& Δ.Ε. και τους γονείς καλωσόρισε η Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 1ου Δ. Σ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, π. Θεόκλητος, ο κ. Θεοδωρίδης θεόδωρος, Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας , ο κ. Γρόσδος Σταύρος, Σχολικός Σύμβουλος 5ης Εκπ/κής Περιφέρειας Πέλλας και η Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας κ. Λούσπα Ερασμία.

 ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. ΠΕΛΛΑΣ
Οι εισηγητές του Σεμιναρίου προσέφεραν απλόχερα τις γνώσεις και εμπειρίες τους: ο Δρ. Μαυροπαλιάς Τρύφων, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, η Δρ. Αναστασιάδου Αλεξάνδρα, Σχ. Σύμβουλος Π.Ε. 06, η κ. Φράγκου Ελισάβετ, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/νσης Π.Ε. Πέλλας, ο κ. Σιάντσης Λάζαρος, Κλινικός Ψυχολόγος και Επιστημονικός Υπεύθυνος Κ. Π. "ΟΡΑΜΑ", ο κ. Μπαζούκης Αθανάσιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δ. Ε, Πέλλας, ο κ. Κοσκινάς Χρήστος, Δ/ντής 13ου Δ.Σ. Κατερίνης, ειδικευθείς στη Συμβουλευτική, ο κ. Ραφαηλίδης Γεώργιος, εκπ/κός Δ.Ε. Πιερίας, ειδικευθείς στη Συμβουλευτική, ο κ. Βιδάκης Χρήστος, ο κ. Γκένος Δημοσθένης και η κ. Καρονίδη Ευστρατία, Εκπ/κοί του 1ου Δημ. Σχ. Κρύας Βρύσης, καθώς και μαθητές του σχολείου μας που δραματοποίησαν μεθόδους παιγνιοθεραπείας.

 

 

Weather by Freemeteo.com



ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Απρίλιος 2024
Δε Τε Πε Πα Σα Κυ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Login Form