ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

   Ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχ. Κρύας Βρύσης,ευχαριστούμε ολόψυχα τα μέλη και όλους τους συνανθρώπους μας που αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας  για την  Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώθηκε λόγω έκτακτης ανάγκης για αίμα  και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. 

     Επειδή η ανάγκη για αίμα υφίσταται ακόμη, όποιος δεν κατάφερε για οποιοδήποτε λόγο να δώσει, μπορεί να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ή Έδεσσας και να καταθέσει αίμα στην τράπεζα του "Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχ. Κρύας Βρύσης".

     "ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ... ΑΓΑΠΗ" 

 

3η Εθελοντική Αιμοδοσία
ΡΙΤΣΟΣ                 

Στα πλαίσια κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού που οργανώνονται στο σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014 στο χώρο του σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης. Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014,έγινε η σχετική "καμπάνια" και ενημέρωση των δημοτών από τους μαθητές στον πεζόδρομο αλλά και στη λαϊκή αγορά, με φυλλάδια και κατασκευές τους, καθώς και ενημέρωση ενηλίκων το ίδιο απόγευμα στο σχολείο από την Υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας κ. Περτσινίδου Κυριακή. Παράλληλα το σχολείο και το Κέντρο Υγείας κόσμησαν αφίσες των μαθητών μας με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΦΥΛΛΑΔΙΑ

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ 21-5-2014

ΑΤ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΕΛΤΑ

Β ΤΑΞΗ

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Στόχος όλων μας είναι να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας την αξία της προσφοράς, δίνοντας πρώτοι οι γονείς και οι δάσκαλοι το παράδειγμα, να καλλιεργήσουμε ιδεώδη και αξίες, όπως η αλληλοβοήθεια, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη, μέσα από τη βιωματική μάθηση, να αναβαθμίσουμε τη σχολική ζωή συνδέοντάς την με την κοινωνική πραγματικότητα, για ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία.

Πρώτα απ' όλα όμως να αναδείξουμε το μεγαλείο της αγάπης του ανθρώπου προς το συνάνθρωπο.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκαν 21 φιάλες αίματος. Ευχαριστούμε πολύ, τόσο τους γονείς και δασκάλους όσο και τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν το παράδειγμα της προσφοράς και του ανθρωπισμού στους μαθητές μας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας για την υποστήριξη καθώς και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και τη μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

                          Το σύνθημά μας:"Δ Ω Σ Τ Ε    Κ Α Ι    Σ Ω Σ Τ Ε"

Weather by Freemeteo.com



ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μάιος 2024
Δε Τε Πε Πα Σα Κυ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Login Form